Luxe villa’s met een droominterieur

Durf je te onderscheiden

Kiezen voor de specialisten van InteriorMX is kiezen voor de vertaling van jouw persoonlijkheid naar een verbluffend mooi interieur, vol bijzondere details, onverwachte contrasten en de mooiste interieuritems. InteriorMX is trendsettend in design, origineel en gedurfd. We kunnen de stijl van het interieur laten passen bij die van het pand of juist helemaal niet. We kleuren graag buiten de geijkte lijntjes. Denk aan een voormalige boerderij met een hypermoderne, minimalistische inrichting. Juist zo’n tegenstelling kan groots uitpakken.

Hoe dicht moet je bij je klant komen om diens leefomgeving te kunnen creëren?

Wel, heel dicht. Het start bij de bewoners. Samen met hen en de interieurarchitect bespreken we de wensen en eisen, de mogelijkheden en uitdagingen zorgvuldig en uitgebreid. Alle denkbare interieuraspecten komen aan bod. Denk daarbij aan vloeren, wanden, deuren, keukens, badkamers, haarden, verlichting, raambekleding, meubels en ja zelfs de kunst aan de wand. Zo komen we samen tot een totaalconcept.

Eenheid in stijl

Om de sfeer en de beleving consequent door te voeren zorgen we dat alle ruimtes qua stijl op elkaar aansluiten. Gedurende het hele proces blijft er nauw overleg met de klant en de interieurarchitect en stemmen de interieurspecialisten de werkzaamheden perfect op elkaar af.

Maar InteriorMX kijkt verder dan alleen een mooi interieur.

Het gaat ook om de hele leefomgeving. Of het nu gaat om Luxe villa’s, droomhuizen, chique appartementen in de stad, compleet omgebouwde boerderijen en statige herenhuizen, kantoor of studio, het doorvoeren van de stijl van het interieur naar tuin en terras, speciale wandafwerking of doorlopende vloeren al dan niet met verlichting of het kleurgebruik van de meubels, van tijdloze ontwerpen in een trendy setting tot klassieke stijlen gecombineerd met vintage design.

InteriorMX staat voor een bevlogen groep interieurspecialisten met een missie.

Als je iets wilt bereiken heb je meer nodig dan een verlangen en een perfect ontwerp. Je zoekt ook een betrouwbare samenwerking tussen architect en interieurspecialisten. Een team van interieur-experts die je de mogelijkheden en kansen laat zien. Die weten waar je het over hebt, die kunnen vertalen wat jij bedoelt, de perfecte kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken op het gebied van interieur en woonomgeving. InteriorMX heeft die unieke combinatie in zich en tilt projecten op ieder vlak naar een nog hoger niveau. En dát opent letterlijk deuren naar een perfecte realisatie van een ontwerp.