The Art of Living woonbeurs 2019

The Art of Living het inspiratieblad voor de woonbranche in het hogere segment. Op verzoek van onder andere exclusieve woonmerken, interieurdesigners, architecten, vakkundige tuinontwerpers en natuurlijk lezers van het magazine is dit voorjaar de eerste Art of Living woonbeurs georganiseerd.

Op 28 t/m 31 maart j.l. in de Autotron te ’s-Hertogenbosch! (Rosmalen) hebben bezoekers en standhouders mogen genieten van een zeer succesvolle beurs.

Exclusieve woonmerken

Het doel van het woonevent was om high end particulieren in contact te brengen met professionals op het gebied van wonen en lifestyle. De woonbeurs was onderverdeeld in de thema’s Bouwen & Architectuur, Interieur, Tuinen en Lifestyle. Naast exclusieve woonmerken, interieurdesigners, architecten en vakkundige tuinontwerpers vonden ook luxe auto’s, exclusieve sieraden, exotische reizen en culinaire hoogstandjes hun plek.

InteriorMX was ruim vertegenwoordigd
op dit prachtige evenement

InteriorMX staat voor het elan van samenwerking in de wereld van interieur. Hollands vakmanschap & design, internationale high-end oplossingen & innovatie plus jarenlange samenwerking. Dat zijn de verbindende factoren.

En die verbinding was duidelijk te zien op deze beurs. In het proces van interieurstyling is het juist de combinatie van high-end oplossingen die het totaalresultaat naar een hoger niveau tillen. Zo kon je ook de stoere en chique sfeer van een lederen vloer van Alphenberg zien in de stand van TechnoGym, werden alle ruimtes in stijl en met een op maat gemaakt lichtplan, ingevuld met originele verlichtingsontwerpen door Maretti Lighting. Waren er ook wanden van Dofine, in grensverleggend design met prachtige structuren en kleuren, als ware eyecatchers in de stand van onder andere VSB Wellness. Alphenberg liet u naast haar nieuwste collectie leer ook genieten van een prachtige geïntegreerde haard van Daniëls Openhaarden. Een succesvol voorbeeld van het elan van samenwerking, waar 1 plus 1 duidelijk meer dan 2 is!

We kunnen rustig stellen dat de deelnemers meer dan
tevreden waren na afloop van dit nieuwe woonevent!

ALPHENBERG LEATHER

MARETTI LIGHTING

DOFINE

VSB WELLNESS

TECHNOGYM

DANIËLS OPENHAARDEN