Wonderwall Studios

wandafwerking

Wonderwall Studios is een creatieve studio die houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt én maakt. Onze studio, ons werk draait om eerlijke en levendige materialen en duurzaamheid door hergebruik.

Second Life, Better Life

We streven er naar om de hoogste kwaliteit panelen te produceren van uitsluitend teruggewonnen hout. Panelen die een leven lang meegaan.
Het hout dat we gebruiken komt van verlaten huizen, in onbruik geraakte schuurtjes, oude spoorwegbielzen, spinthout en overstock. Het maakt ons eigenlijk niet uit, mits er voor onze panelen geen bomen worden gekapt.

Stad en land afstruinen voor hout dat we kunnen upcyclen is wat we het liefst doen. Upcyclen ja. Want bij Wonderwall Studios geven we hout niet alleen een tweede, maar juist een beter leven.

Crafted Locally, Rocked Globally

Bij Wonderwall Studios doen we alles zelf. Van onze queeste naar hout, tot schetsen, ontwerpen, van marketing tot verkoop. Dit alles is uiteraard niet te verwezenlijken zonder hulp van onze lokale profes-sionals in onze werkplaatsen in Azie en Europa. Wat ons allen binnen het bedrijf bindt is de liefde voor hout en ambacht. Het is zoals wij het noemen; our Holy Trinity.

“Onze passie voor hout brengt ons de hele wereld over”

Elke wandtegel is handgemaakt wat betekent dat op een bepaald moment elk stukje hout door een of meerdere van onze vakmensen is vastgepakt. Er zit veel zweet en liefde in ons product. Het resultaat van deze hechte samenwerking is een unieke en diverse collectie wandpanelen die wereld-wijd hun plek vinden. Crafted locally, rocked globally dekt wat ons betreft de lading.

Elegant & Luxe

Moeras eiken heeft veel meegemaakt. Het verdient de beste behandeling; die krijgt het van ons. Om deze prachtige houtsoort tot panelen te verwerken werken we met een familiebedrijf in Oekraine die bestaat uit zes ervaren ambachtslieden. We voelen ons vereerd om met deze familie te mogen werken. Samen voegden we afgelopen jaren een aantal designs van moeras eiken toe aan onze Gold Collectie: Sage, Clue en Ledger.

“Going the extra mile”

Het intensieve proces van het terugwinnen en het feit dat de voorraad beperkt is, zorgen dat moeras eiken een exclusieve houtsoort is. Lastig te vinden, moeilijk te bereiken en fantastisch om naar te kijken.