Wijn- en eetbar in Utrecht, een explosie van kleur en lef

Dofine heeft haar creativiteit weer losgelaten op een nieuw uitdagend project: Ruby Rose Utrecht

Ruby Rose is een wijn- en eetbar met een overweldigend en vernieuwend interieur. Dofine heeft dit project voorzien van een bloemenexplosie op de wanden en het plafond.

Dofine - Project InteriorMX

Een bloemexplosie die letterlijk over alles heen groeit

Dofine werd uitgedaagd haar creativiteit los te laten op het interieur van een horecapand in Utrecht. RubyRose, wijn- en eetbar, is gevestigd in het hartje centrum van Utrecht in een monumentaal pand aan het prachtige Janskerkhof. Het pand is gebouwd in 1904 door J.M. Kuiler en is een origineel voorbeeld van Jugendstil. De naam Ruby Rose verwijst naar de bloemenzaak uit de begintijd van dit pand. Eenmaal binnen voelen de bloemen als een warme deken.

Dofine - Project InteriorMX

‘Proost op het leven’ in combinatie met smaakvolle hapjes…

… zijn niet alleen de kenmerken van het restaurant, maar de gehele ervaring bij Ruby Rose. Deze sfeer wordt versterkt door de overweldigende decoraties op de wanden.

Dofine - Project InteriorMX

Enorme bloempartijen, waarvan de roos uiteraard de meest voorkomende is, sieren de wanden en plafonds op een overweldigende manier. De indrukwekkende plantmotieven slingeren zich letterlijk over de interieur-architectuur heen. Het formaat van de bloemen en hun ranken zijn groot en in zachte kleuren en vormen aangebracht in de techniek airbrush. Deze techniek staat toe om zo meerdere verschillende kleuren regelmatig over elkaar te laten vloeien wat een zeer egaal en soms fotorealistisch effect geeft.

Dofine - Project InteriorMX

Dofine laat hier een staaltje creativiteit zien in combinatie met een opvallend kleurgebruik en perfecte beheersing van de techniek. Zowel het ontwerp als de uitvoering zijn volledig door Dofine uitgedacht en aangebracht.

Ontdek nog een ander ontwerp van onze artwalls!
https://dofine.nl/portfolio/kabaz/

Ontwerp: Dofine
Uitvoering: Dofine
Fotografie: Peter Baas HDR Photography