Wave

keuken

De afzuigkap; een meubelstuk

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan heten wij u van harte welkom bij Wave en laten wij u kennis maken met een belangrijk meubelstuk, de afzuigkap.

Elke dag van het jaar wordt gebruikt om onze collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. De techniek van een Wave afzuigkap is goed, als vanzelfsprekend. We trachten tevens de afzuigkap de allure te geven die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom.

Industriële look

Deze afzuigkap kenmerkt zich door haar industriële looks, zonder daarmee hard of koud te worden. Donkere kleuren in combinatie met natuurlijke materialen, open constructies en gedurfde vormen zijn terug te vinden in het hedendaagse interieur.

Het frame model van Wave speelt hierop in. De afzuigunit bevindt zich in een intens mat zwart frame dat desgewenst een heel kookeiland overspant of prachtig tegen de wand hangt. De ledspots zijn over de hele lijn doorgetrokken en door de uitstekende lens beschijnen ze op een aangename manier het kook- en leefgedeelte in de keuken. Het frame model is in diverse maten en kleuren te leveren, zodat zij aansluit bij de belijningen en kleurstellingen van de keuken. Een ingebouwd plasmafilter zuivert de kookluchten optimaal. Hierbij worden de geuren, maar ook de fijnstofdeeltjes geëlimineerd. Voor uw gezondheid van groot belang.

“Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen”

Wij bouwen aan collecties, maar spelen ook in op de individuele vraag. Zit het gewenste model er niet bij? Komt u maar op met uw ideeën en wensen.