VSB Wellness

luxe (zwem)baden/sauna’s

Trendsetter in wellness

Reputatie opbouwen en staan voor kwaliteit vereist vertrouwen en tijd. VSB Wellness heeft deze eigenschappen in huis. Jarenlang is er gebouwd aan kennis en vakmanschap. Jarenlang is er gewerkt vanuit een innovatief denkniveau. Continu is er geïnvesteerd in vooruitgang. Dag in dag uit en jaar na jaar. Het resultaat mag er wezen. Met recht durft VSB Wellness te stellen dat het aanbod en de expertise uniek zijn. Het meest complete aanbod van Nederland is vanuit de eigen ateliers leverbaar.

Een opdracht begint voor VSB Wellness met luisteren. Met serieus luisteren, want als geen ander weet wij hoe relaties weloverwogen de stap naar VSB Wellness hebben gezet. Investeren in wellness is een persoonlijke aangelegenheid waarover vooraf goed is nagedacht. Het maken van plannen is een proces dat we samen met de opdrachtgever aangaan. Uiteindelijk gaat het om een belangrijke aanschaf die alles te maken heeft met kwaliteit van leven, met well-being en investeren in een gezonde toekomst.

Als de wensen helder zijn, gaat VSB Wellness aan het werk. Onze kennis van zaken ondersteunt VSB Wellness in het denkproces dat volgt. Hoogstaande technologieën, kennis van trends en van de markt. VSB Wellness kiest ervoor geen trendvolger maar een trendsetter te zijn. Materiaalkeuze, met alle voor- en nadelen op een rijtje, het vakmanschap van de medewerkers als bagage en niet te vergeten ons creatief denkvermogen. Alle facetten worden vervolgens harmonisch aan elkaar gekoppeld en in een plan van aanpak uitgewerkt.

In de praktijk is het de taak van VSB Wellness om een abstracte droom om te zetten in een concrete invulling. Wij realiseren ons maar al te goed dat investeren in wellness gelijk staat aan investeren in emotie. Het verlangen naar een gevoel van welbevinden en vitaliteit. Het creëren van een beleving, die voor iedere klant van VSB Wellness weer anders is. Alle keuzes tijdens de ontwerpfase staan dan ook ten dienste van de invulling van de nog abstracte verwachting. Een goed ontwerp begint met het ordenen van de wensen en de mogelijkheden. Het doel, voor commerciële exploitatie of voor de privésituatie thuis? Dan komen ideeën, uitstraling, voorkeur voor materiaal, conceptkeuze aan de orde. Het eerste idee is ontstaan en de weg naar een werkproces staat open.

Een team van experts

Grote projecten vragen om een specifieke aanpak. Juist in die situatie kan VSB Wellness de kracht als échte professional tonen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze eigen expertise. Daarnaast werkt VSB Wellness samen met hooggekwalificeerde architecten, designers en conceptontwikkelaars. Als een team van experts werken wij samen.

Kwaliteit uit eigen ateliers

Misschien ligt hier wel de sterkste kracht. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. Ondersteund met de beste technische voorzieningen, zoals de eigen CNC gestuurde machines. Met oog voor detail, voor smaak en interieur, voor comfort, budget en tijdpad. Functionaliteit in de hoofdrol. Totdat uiteindelijk de installateurs en houtbewerkers aan de slag mogen. Passie voor het ambachtelijk vak van de houtbewerkers als inzet. Hout moet millimeter voor millimeter naadloos op elkaar aansluiten.