Villa Vinkeveen

woningen

Meesterlijke metamorfose

Laat een team van InteriorMX los in een woning en zie wat er gebeurt; een volledige transformatie van het interieur en de woning krijgt de uitstraling van een villa.

Alle disciplines op elkaar afgestemd

Het complete interieur ging op de schop. De interieurspecialisten kregen niet bepaald ‘carte blanche’; de eigenaar wist precies wat hij wilde. Specifieke wensen en eisen qua kleurgebruik en materiaal-toepassingen waren al uitgedacht en werden in nauw overleg met alle partijen vertaald tot een volledig interieurplan. Eenmaal om tafel werden de verschillende disciplines zoals wandafwerking, vloeren, deuren, raambekleding en de keukeninrichting met open haard, helemaal op elkaar afgestemd en kon het grote werk beginnen. De keuken werd eruit gehaald en de nieuwe hypermoderne keuken kreeg een meer prominente plek. De schitterende lange eettafel en knusse open haard maken deze ruimte nu een heerlijke plek die uitnodigt tot gezellig dineren en heel lang natafelen. De wand in de gang is op bijzondere wijze afgewerkt, waarbij de stijl van beneden naar boven werd doorgevoerd. De verlichting is uiteraard overal led, energiezuinig en tegenwoordig ook dimbaar. Het lichtregelsysteem zorgt ervoor dat alle verlichting eenvoudig te bedienen is vanaf één paneel en zelfs vanaf een telefoon.

Geraffineerd design, ook in de master bedroom. De bronskleurige wandbekleding gecombineerd met de glanzende gordijnen geven de ruimte de allure van een chique hotel. De originele verlichtingsarmaturen en luxe raambekleding zorgen voor een sophisticated look.

Interieurplan

De partners die zijn aangesloten bij InteriorMX zijn allen specialist in hun eigen vakgebied, maar verdiepen zich ook in de producten en werkwijze van de andere partners. Hierdoor kunnen zij perfect anticiperenn op elkaars werkzaamheden en zijn wijzigingen of aanpassingen in het interieurplan eenvoudig door te voeren.