Villa Mendoza, Spanje

woningen

High tech luxury

Typerend voor deze meer dan riante villa, op een toplocatie in Spanje, is de uitzonderlijk strak vormgegeven architectuur. Het panoramisch uitzicht over de wijde omgeving, de bergen en de landerijen reflecteert in het design van het in- en exterieur.

Aandacht voor detail

Licht en ruimte zijn de uitgangspunten voor het ontwerp en met veel aandacht voor details is deze woondroom tot in perfectie afgewerkt. De zeer strakke vormgeving van de villa wordt verzacht door de pure, natuurlijke materialen die zijn toegepast bij de styling van wanden, vloeren, meubels en verlichtingsarmaturen. Grote items in organische vormen figureren als stille vertegenwoordigers van de natuur in een setting van strakke lijnen. Warme terracotta aardetinten zorgen voor een rustgevende sfeer.

Harmonie in design

Exclusieve materialen, op originele wijze toegepast, geven de villa een unieke en luxueuze uitstraling. De vele ruimtes lopen vloeiend in elkaar over en vormen een harmonieus geheel dankzij mooi op elkaar afgestemd kleur- en materiaalgebruik. De bronzen wandafwerking van de schouwen maakt ze tot echte blikvangers in het overwegend witte interieur en deze kleur vinden we ook terug in de bronzen hanglampen in de master bedroom. Subtiel en smaakvol.

Uniek maatwerk

Eenheid is het sleutelwoord en ook het kleurenpalet in de badkamer is een afspiegeling van de natuur. De opstelling van het bad en de verfijnde materialen geven deze ruimte de uitstraling van een wellness. De villa onderscheidt zich door kwaliteit in design en technische innovaties. Alles in deze villa is met maatwerk tot stand gekomen. Het goed doordachte interieurdesign valt op door de bijzondere wandafwerkingen en unieke ontwerpen, maar voorziet ook in optimale geluidsinstallaties binnen en buiten, een geavanceerd domoticasysteem en een ingenieus lichtplan. De goede samen-werking tussen de architect en de interieurspecialisten heeft geresulteerd in een spectaculaire woonbeleving.

Authentieke Spaanse accenten

Het back-to-basic interieur loopt vloeiend over naar de terrassen en de tuin. Lichte tinten, natuursteen en hout versterken de binding met de natuur en laten de tuin aansluiten bij het omringende landschap. Het leven in Spanje speelt zich voornamelijk buiten af dankzij de warme zomers en zachte winters. In de mediterrane landen is het dan ook gebruikelijk om gedurende de lange zomers buiten te koken. De villa is daarom voorzien van een overdekte patio met een luxueuze en zeer complete buitenkeuken. De authentieke Spaanse terracotta kleur komt ook hier terug in de mooie mix van de stenen wandafwerking.