Architectuur Villa Emma en apparatuur Technogym vloeien samen

Villa Emma op Sardinië kiest in lijn met haar archtiectuur voor design fitnessapparatuur en wellnessoplossingen van Technogym. Dit resulteert in een prachtige samenvloeiing van lijnen.

De villa beschikt over een ruime fitness- en wellnessruimte waar de Technogym-apparatuur perfect opgaat in de minimalisme en strakke lijnen van de architectuur. Villa Emma ligt verscholen in het groene hart van de beroemde Sardijnse Costa Smeralda op korte afstand van de zee.

Innovatie en design

Mario Mazzer Architects koos voor fitnessproducten van Technogym vanwege de innovatieve techniek en het stijlvolle en robuuste design die naadloos aansluiten bij de esthetiek van het huis. De interne thuisgym beschikt over producten als Bench Personal, kettlebells, de elegante Welllness Rack, losse gewichten en een wellnessbal. Zo kan er full body getraind worden in stijl, rust en huiselijke sferen.

Stay connected tijdens cardio

De producten van Technogym zijn volledig geïntegreerd met het digitale mywellness cloud-platform. Ze bieden een compleet aanbod aan complete entertainment en trainingsprogramma’s via het Unity™ touchscreen of QR-codes. Op het cardioapparatuur kan de gebruiker andere trainingsgegevens integreren van verschillende apparaten en tracking-apps als Apple Watch, Runkeeper, Strava, Zwift. Daarnaast beidt Technogym uitgebreid en compleet interieuradvies voor alle formaten gyms.

Wilt u meer weten informatie? Kijk dan op technogym.com/nl. Of bel met het gratis nummer: 0800 – 3322448.

Technogym - Project IMX
Technogym - Project IMX
Technogym - Project IMX
Technogym - Project IMX
Technogym - Project IMX
Technogym - Project IMX