Villa Akersloot

woningen

Royaal woongenot

Deze moderne royale villa is zo ontworpen dat er volop genoten kan worden van de tuin en het fenomenale uitzicht op het water. De producten van de verschillende producenten van InteriorMX vormen een harmonieuze eenheid.

De constante symmetrie in de plaatsing van meubels en accessoires en het kleurenpalet van grijs, taupe en metallic tinten, versterken de strakke geometrische lijnen van de architectuur van deze villa. Toch weet interieurarchitect Eric Kuster met zorgvuldig gekozen objecten in ronde vormen en zachte stoffen de scherpe hoeken te verzachten en een warme sfeer te creëren. Met decoratieve kunstwerken haalt hij de schoonheid van de natuur naar binnen.

Glanzende stoffen, lange lijnen en ingetogen kleuren geven de dining een luxe uitstraling. De basisverlichting bestaat uit de Square Trimless van Maretti Lighting. Boven de dining geeft de Mirror Suspended de ruimte een extra dimensie door de spiegelende zijkanten van deze speciaal voor dit project ontworpen hanglamp.

Comfortabel wonen

Een goed domoticasysteem vergroot het woongenot in een villa als deze. Crestron levert draadloze besturingsystemen voor het bedienen van verlichting en raambekleding, maar ook voor audio- en videotoepassingen. Uiteraard zorgt dit systeem ook voor optimale beveiliging van de villa en de tuin.

In de badkamer worden de bewoners ondergedompeld in een sfeer van serene luxe. Mooi om te zien dat de interieurstijl door de designer consequent in elke ruimte is doorgevoerd. Ook hier is gekozen voor natuurlijke materialen en tinten die de connectie maken met de ligging van deze villa. Vanuit het bad hebben de bewoners een prachtig zicht op de tuin en omgeving. Door het vinden van de juiste balans tussen het interieur en exterieur ontstaat een gevoel van perfectie. Lange zichtlijnen in de badkamer in combinatie met de raamdecoratie van Indivipro accentueren de ruime opzet. Het strakke badkamerameublement wordt mooi afgewisseld met de ronde vormen van het bad en de grote vazen. En liggend in bad, met dat schitterende uitzicht, is dit met recht de optimale plek om even helemaal tot rust te komen.

Met de focus op luxe en comfort zijn alle interieuritems door InteriorMX zo bij elkaar gebracht dat een elegante eenheid is ontstaan, die harmonieert met de ligging aan het water en de ruime opzet van het landgoed eromheen. Door veel producten speciaal voor deze villa te vervaardigen, hebben de bewoners een uniek interieur gekregen, passend bij hun leefwijze en persoonlijke stijl. Zowel zij als de producenten zijn verguld met het verbluffend mooie resultaat

Trappenhuis

De wand langs de trap is afgewerkt met Dofine Perle, dit gemêleerde patroon vangt en breekt het overvloedige licht dat de hal binnenstroomt. Dofine koos hier voor zachte grijs- en bronstinten, waarmee het kunstwerk op de wand en de kroonluchter Dream van Maretti Lighting schitterend combineren.