Van der Valk in Utrecht

hotels

Samenwerking op topniveau

Met een hoogte van bijna vijfenzeventig meter mag Van der Valk hotel Utrecht zich met recht koploper van het concern noemen. Maar zéker ook qua stijl en interieurbeleving staan ze aan de top en is dit hotel zijn tijd ver vooruit.

Dit nieuwe Van der Valk Exclusief hotel telt maar liefst 185 luxe hotelkamers en 22 moderne conferentieruimtes. Het is daarmee dé congres- en vergaderlocatie van Utrecht en zeer geschikt als evenementenlocatie.

Direct bij binnenkomst wordt duidelijk hoe hoog de standaard ligt in dit hotel. De imposante entree met receptie straalt ongekende luxe uit. Mevrouw N. van der Valk zelf stuurde het interieurdesign-team aan en werd hierin bijgestaan door onder andere Georgette de Bolster. Samen met de specialisten van InteriorMX is dit magistrale interieur bedacht en vorm gegeven.

Ludieke maatwerkoplossingen

Met een altijd vernieuwende visie en vooruitstrevende technieken hebben de InteriorMX partners ook dit Van der Valk hotel weer een compleet eigen karakter gegeven. Vele ludieke maatwerkoplossingen in elk vakgebied komen samen in dit majestueuze project en zorgen voor een optimale sfeerbeleving. Unieke wandafwerkingen van leer, een design open haard, luxe vloeren, raambekleding met slimme technologie, meesterlijk schilderwerk en nog nooit vertoonde lichtarmaturen; door optimale samenwerking is het stempel van InteriorMX tot in detail duidelijk zichtbaar.

De kracht van InteriorMX

Vanaf het beginstadium waren de verschillende interieur-specialisten betrokken bij de bouw van het hotel. Dat is ook de kracht van InteriorMX: van scratch af meedenken over ontwerp en realisatie. Daarmee creëren zij voor zichzelf de mogelijkheid alle specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever om te zetten in uitvoerbare plannen. In diverse overlegmomenten tussen alle partijen worden deze plannen naast elkaar gelegd en besproken. Zo ontstaat een totaalpakket aan interieurideeën, perfect op elkaar afgestemd qua kleur, materiaalgebruik, belichting en technische mogelijkheden. De interieurspecialisten houden elkaar gedurende de bouw op de hoogte, zodat op alle fronten bijtijds kan worden bijgestuurd indien nodig. Deze gedegen manier van samenwerken garandeert een ongehinderde voortgang en een vlotte oplevering.

Ultiem ontspannen

Het concept van de Van der Valk hotels is duidelijk: geef elke gast een gevoel van ‘thuiskomen’. Ultiem ontspannen en ondergedompeld worden in een wereld van luxe en comfort.

Dat zijn de kernwaarden die InteriorMX heeft toegepast in dit interieur-ontwerp. Deze interieurspecialisten denken verder dan hun eigen vakgebied, werken zeer nauw samen en anticiperen op elkaars producten. Dit garandeert altijd een spectaculair resultaat en een meer dan tevreden klant.
De hotelkamers en suites zijn voorzien van alle gemakken en zo ingericht dat iedere gast zich er thuis zal voelen. Rijke materialen en warme, natuurlijke tinten maken het zowel luxueus als gezellig. Styling van wereldklasse.