Technogym

wellness

“We zetten ons al meer dan 30 jaar in om mensen over de hele wereld gezonder en gelukkiger te maken.”

Technogym staat wereldwijd bekend als ‘The Wellness Company’. We zijn wereldleider en een leverancier van wellness–oplossingen, technologie- en designgebaseerde producten en diensten in de wellness- en fitnessbranche.

We beperken ons niet tot de productie van fitnesstoestellen alleen maar leveren ook service, content en oplossingen die ons in staat stellen om op maat gemaakte wellnessoplossingen voor particuliere en professionele gebruikers te creëren.

Wij geloven in het bevorderen van een wellness lifestyle voor een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn.

Samenwerken met Designers

Voor ons zit design niet alleen in de technologische kant. De combinatie van het ontwerp van onze toestellen en de ruimte waarin het wordt gebruikt zijn absoluut medebepalend voor het slagen van een succesvolle lifestyleontwikkeling. Of het nu gaat om een private wellnesshoek, een complete fitnessruimte of een gespecialiseerde fitnessstudio.

Onze filosofie is om hoogkwalitatief design, aandacht voor detail en de elegantie van het product te combineren met interieurontwerp. Het en creëren van een omgeving die uw fysieke en mentale balans verbetert. Binnen InteriorMX hebben wij al een ruime ervaring in het samenwerken met zowel interieurontwerpers als architecten.

Technogy-Interior-design

Technogym Interior Design is een tool die wij ontwikkeld hebben om u te helpen bij het plannen van de perfecte ruimte voor fysieke training en mentaal welzijn. U kunt daarmee eenvoudig 2D- en 3D-modellen van onze apparatuur downloaden om te zien hoe ze in de door u gekozen ruimte staan.

Het verbeteren van de wellness-ervaring van uw gasten is onze uitdaging

Hotels, resorts, countryclubs en cruiseschepen willen in toenemende mate hun gasten een onderscheidende wellness-reis bieden. Juist in deze tijd van bewustzijn en voorlichting over het belang van een gezonde levensstijl, worden residentiële fitnessfaciliteiten een van de meest gewilde en hooggewaardeerde services van residentiële kopers. Technogym kan een breed scala aan op maat gemaakte oplossingen bieden voor elk van de touchpoints van uw eindgebruiker.

PERSONAL LINE geeft karakter aan uw wellnesservaring aan boord

PERSONAL LINE is de belichaming van elegantie, technologie en pure stijl. Het is een speciaal door ons ontwikkeld design voor het wellnesscentrum van uw jacht. Vormgeving puur sang die varieert van cardio tot functionele training.

Mijlpalen van Technogym

Vanaf het moment dat onze Oprichter en Directeur Nerio Alessandri de eerste machines van Technogym maakte (1983) is het bedrijf gericht op voortdurende verbetering en innovatie. We zijn trots op onze successen die we in de wereld van fitness maar ook in de medische wetenschapssector en de sportwereld hebben geïntroduceerd.