Project Description

StudioDL

houten vloeren

Duurzaam en aangenaam genieten van de mooiste houten vloeren

Een echte houten vloer leeft, geeft sfeer en karakter en is de basis waarop uw interieur vorm krijgt. StudioDL Wooden Flooring® laat u aangenaam genieten van de mooiste houten vloeren.

Een houten vloer is tijdloos en door originele legpatronen en verschillende afwerkingmethoden maken wij elke vloer uniek. Vanuit een volledige klant- en servicegerichte missie werken wij met uitsluitend de beste, zorgvuldig geselecteerde producten. Wij doen wat wij beloven en streven continu naar innovatie. Gebruikmakend van de nieuwste technieken zijn wij vooruitstrevend in de afwerking van de toplaag van uw vloer. De wensen van onze klanten zijn voor ons leidend.

Designer collections

De initiatieven van interieurarchitecten om een persoonlijk design toe te passen in onze vloeren, hebben geresulteerd in de introductie van hun eigen collectie houten vloeren. Met deze collectie kunnen zij een nog persoonlijker stempel drukken op door hen ontworpen interieurs.

Met oog voor de natuur

StudioDL Wooden Flooring® staat voor topkwaliteit, innovatie en uniek design. Verantwoord ondernemen in een leefbare wereld vinden wij uitermate belangrijk. Voor de basis van elke houten vloer maken wij daarom heldere keuzes gebaseerd op bewezen kwaliteiten en duurzaamheid. Onze houten vloeren worden geproduceerd met respect voor natuur en milieu, hebben een FSC keurmerk, zijn CE-gecertificeerd en worden pas gelegd na een uiterst kritische sortering en selectie.

Duurzame kwaliteit

Onze vakmensen monteren al onze vloeren op locatie en voorzien deze na het leggen van een kenmerkend echtheidszegel. De lange levensduur van onze producten laat u jarenlang genieten van uw houten vloer.

InteriorMX

Elk interieurproject wordt opgebouwd vanaf de vloer. Essentieel voor elk ontwerp is dan ook deze basis. Door in een vroeg stadium nauw contact te hebben met de producenten van InteriorMX kunnen wij perfect inspelen op de diverse disciplines en met elkaar de juiste balans vinden in kleurgebruik en materialen. Voor ons, maar zeker ook voor de klant een solide start van het ontwerptraject.

Houtbewerken, een vak apart

Hout is een bijzonder materiaal. Uniek van structuur en tekening, maar ook duurzaam en vrijwel onbeperkt toepasbaar. Iedere houtsoort heeft zijn specifieke kleur en uitstraling.

Hout is goed te bewerken, maar kent ook de grillige eigenschappen van een natuurproduct. StudioDL benut het hout optimaal, zodat er bewust met de grondstof hout wordt omgegaan en stelt dan ook de hoogste eisen aan houtselectie en houtbewerking. Precies het soort vakmanschap waarin StudioDL ruime ervaring heeft.

InteriorMX