Maretti Lighting

verlichting

Betaalbare designverlichting op maat

Onze klanten hechten veel waarde aan originaliteit en eigenheid bij de vormgeving van het interieur van hun villa of bedrijf. Ondernemers willen zich onderscheiden binnen hun segment en het bezoek van hun klanten onvergetelijk maken. Particulieren zien graag hun woning als de perfecte afspiegeling van hun persoonlijkheid en belevingswereld.

Met een op maat gemaakt lichtplan, ingevuld met originele verlichtingsontwerpen, zorgen wij dat uw villa, horecagelegenheid of resort zich onderscheidt op het gebied van beleving en sfeer. Ons lichtplan sluit naadloos aan bij de architectonische kenmerken van uw pand, weerspiegelt de stijl van de designer en vertaalt uw wensen tot in detail.

Elk project een unieke uitdaging

Onze grootste kracht is de persoonlijke benadering van elk nieuw project. Onze lichtadviseurs zetten uw wensen om in een betaalbaar lichtconcept, passend bij uw budget. Wij leveren ontwerpen zowel uit eigen collectie als maatwerk verlichting. Wij kunnen ieder gewenst ontwerp speciaal voor u vervaardigen. Van onopvallend aangebrachte LED-lijnen met een spectaculair resultaat tot enorme blikvangers die een geheel eigen identiteit geven aan uw interieur.

Door voortdurende technische innovatie vergroten wij de ontwerp- en toepassingmogelijkheden van verlichting. Topdesigners en architecten kiezen daarom wereldwijd voor een hechte samenwerking met Maretti Lighting; door hen ontworpen armaturen worden door ons in eigen fabriek geproduceerd. Zo behouden zij de volledige creatieve controle over hun projecten en ontstaat de perfecte synergie tussen styling, architectuur en verlichting.

Totaalconcept

Onze aanpak is uniek. Wij ontzorgen u als klant door het aanbieden van een totaalconcept. Wij managen het hele verlichtingstraject, van ontwerp tot realisatie. Bij grote projecten hebben wij al bij aanvang van het bouwproces nauw contact met aannemer en architect en komen zo tot de beste lichtoplossingen.

Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Een geplande opleverdatum is dan ook meer dan een streven, het is een afspraak. Wij doen wat we beloven.

InteriorMX & Maretti Lighting

Wij zien in InteriorMX een enorme meerwaarde voor onze klanten. Door de nauwe samenwerking met de overige partijen in het proces van interieurstyling kunnen wij met onze lichtplannen het design naar een hoger niveau tillen. In gezamenlijk overleg maken wij met onze lichtarmaturen de mooiste match met uw interieuritems en zorgen dat deze perfect worden uitgelicht en optimaal tot hun recht komen.

Maatwerk is ambachtelijk handwerk

Wij beheersen het volledige productieproces en de goedgekeurde ontwerpen worden in onze inpandige fabriek door zeer deskundig personeel vervaardigd. Zij beschikken over zoveel technische kennis en hebben zulke geavanceerde machines tot hun beschikking, dat zij alle denkbare materialen kunnen bewerken, zoals brons, glas, metaal en rvs, en zo ieder ontwerp kunnen vormgeven, van glas buigen tot lassen, lasersnijden, zandstralen en spuiten.