Project Description

Indivipro

raambekleding

De mooiste omlijsting van uw interieur

Raambekleding van Indivipro maakt een interieur af. Van modern tot klassiek, onze raamdecoratie en gordijnen zorgen altijd voor sfeer en intimiteit. Met de juiste materialen en kleurstellingen complementeren wij de overige items in het interieurdesign en maken van uw huis een warm thuis.

Indivipro is groothandel en producent van raamdecoratie en gordijnen. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren een eigen stoffenlijn en zijn tevens importeur van Nature Deco en Lutron raamdecoratie. Een aantal van onze 100% Trevira stoffen zijn ontworpen door Wolterinck & François Hannes. Met F.G. Stijl hebben wij de Diffusion stoffencollectie ontworpen, die met name geschikt is voor toepassing in projecten zoals hotels en horecagelegenheden.

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Al uw wensen ten aanzien van materiaal, kleur en afmetingen kunnen wij realiseren. Ons professionele team van stoffeerders en monteurs is operatief door heel Nederland en verzorgt het gehele meet- en montageproces voor uw project.

In ons gordijnatelier vervaardigen onze gekwalificeerde medewerkers uw gordijnen, raamdecoratie, wandbespanningen en traplopers met zorg en vakmanschap. Uiteraard kunnen wij alle producten vakkundig voor u installeren. Juist voor projecten op maat of met specifieke wensen is Indivipro voor u de juiste partner.

InteriorMX

Dankzij de samenwerking met onze partners van InteriorMX kunnen wij onze producten al in een vroeg stadium afstemmen op het totale design van uw woning of bedrijf. Kleurstellingen en materialen zullen zo perfect bij elkaar gecombineerd.

Ambacht uit eigen atelier

Niets is zo duurzaam als kwaliteit. Daarom nemen we de productie bij voorkeur in eigen hand. Wij zijn dan ook zeer trots dat onze producten uitsluitend in Nederland worden geproduceerd. Geen massaproductie maar exclusieve raambekleding en karpetten op maat gemaakt door onze eigen vakmensen en met zeer hoogwaardige machines. Met deze productie in eigen huis zijn we in staat om aan alle wensen van onze klanten tegemoet te komen en elke stijl en sfeer te creëren.