Project omschrijving

Estate Laren

woningen

De Villa is gelegen in een bosrijke omgeving in het Laren. Omringd door groen en ruimte herken je deze villa aan haar onmiskenbare Gooisch karakter: witte muren, een rieten dak en mooie details.
Op een prachtige locatie in het groen met vrij uitzicht en een riante tuin met zwembad en poolhouse.

Het interieur ademt een sfeer van elegantie en luxe door de keuze voor levendige kleuren, rijke materialen en mooie details. Iedere ruimte heeft daarbij een eigen accent gekregen.
Bij binnenkomst via de riante entree van de woning valt direct de grote vide op met een statige, op maat gemaakte trap en plafondhoge kastenwanden, bekleed met leer.

Grote taatsdeuren geven je de toegang tot de woonkeuken waarin een groot eiland met natuurstenen blad. Boven het eiland hangt een opvallende lamp met stenen. De speciaal ontworpen koffiebar is uitgewerkt in leer met metaal. Aansluitend op de living vinden we een sfeervol ingerichte tv-kamer, smaakvol aangekleed met een heerlijke luxe bank en een extra groot tv-scherm.

Via de grote trap in de hal bereiken we de eerste etage. Hier creƫerde Herman Peters Interiordesign onder meer een master bedroom met inloopkast. Prachtig behang met turquoise velvet details zijn verantwoordelijk voor de verrassende kleurenmcombinatie. Aangrenzend is een royale badkamer gemaakt, ook hier is alles tot in de details uitgedacht. Het grote bad is zo gepositioneerd dat er een mooi uitzicht is over de buitenruimte. Hetzelfde niveau van luxe vinden we terug in drie riante kinderkamers.

In het souterrain vinden we naast de wijnkelder de wellness. Door de keuze voor natuurlijke materialen heeft ook deze ruimte een eigen accent gekregen. De sauna is volledig op maat gemaakt in een bij de ruimte passende, donkere kleur. Ook de douche is enorm sfeervol, dankzij een natuurstenen wand met mooie waterval en indirecte verlichting.

Interieurdesign

Herman Peters Interiordesign
www.hermanpetersinteriordesign.com

Fotografie: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door partners van InteriorMX

Alphenberg
Lederen wandbekleding
www.alphenberg.com

Dutch Wall Textile Company
Wandbekleding
www.dwc-amsterdam.com

Maretti Lighting
Verlichting
www.maretti.com