Dutch Walltextile Company

wandafwerking

Een vleugje luxe en verfijning

Dutch Walltextile Company (DWC) is internationaal bekend om het meest fijne en luxe wandtextiel bestemd voor high-end interieurs. Wij herinter-preteren een traditioneel product door vakmanschap en elegantie te combineren met een eigentijdse stijl. De zorgvuldig samengestelde collectie voegt een vleugje luxe en verfijning toe in elke ruimte.

“Elk half jaar worden daar weer nieuwe, bijzondere collecties aan toegevoegd”

Kleur en textuur

Met een unieke collectie in kleuren en texturen brengen we het tijdperk van rijkdom in het interieur terug. Met een knipoog naar de Gouden Eeuw, waarin de internationale handel een vlucht nam en Nederlanders de wereldzeeën trotseerden op zoek naar nieuwe stoffen, reist DWC nu de wereld over. Door de samenwerking met de beste wevers over de hele wereld, is het in Nederland ontworpen en geproduceerde wand-Collectie Musa (gestreept Indiaas zijde) textiel, van hoge kwaliteit en verzekerd van interna-tionale allure. Het resultaat is een mooie collectie van onder andere Indiase zijde, Italiaans fluweel en Belgisch linnen. Elk half jaar worden daar weer nieuwe, bijzondere collecties aan toegevoegd.

Maatwerk

De textiele wandbekleding wordt ontworpen en geproduceerd in ons eigen productiehuis in Amsterdam. Dit heeft als voordeel dat we ook producten op maat kunnen maken en de lijnen kort zijn. Bent u op zoek naar specifieke kleuren of materialen buiten de collectie om? Of wilt u eigen stoffen inbrengen en die tot wandtextiel laten produceren? Het is allemaal mogelijk. Tevens zijn de stoffen uit de DWC collectie als losse stof verkrijgbaar voor bekleding van kussens, meubels en gordijnen. Zo kunt u uw project volledig customizen. Wij denken als partner voor uw residentiële of hospitality projecten graag met u mee.

Tekst: Dutch Walltextile Company
Fotografie: Jurrit van der Waal (foto links) & Peter Baas met dank aan Noort Interieur