Daniëls Openhaarden

openhaarden

De ultieme sfeermaker

Daniëls biedt keuze uit een enorm scala aan haarden en brengt precies de juiste warmte en sfeer in elke ambiance.

Rondom een haard is de uitgelezen plek om samen te zijn en lekker te genieten van het moment. In woningen, maar ook in uw hotel of restaurant, binnen of buiten op het terras, creëren wij met een passende haard een sfeervolle plek waar u en uw gasten heerlijk kunnen vertoeven. De wensen en leefwijze van onze klanten en het interieur rondom de haard zijn leidend bij ons advies voor het soort haard. Onze grote collectie haarden (gas, hout, bio ethanol of elektrisch) zorgt ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor precies die haard die past bij uw ruimte en gebruik ervan.

Een open haard is beleving

Vakmanschap en maatwerk is onze kracht. Wij inventariseren al uw wensen en verdiepen ons in de eisen die u aan het gebruik van een haard stelt. Zo komen wij tot het beste advies voor de mooiste warmte-oplossing in uw interieur. Voor elke ruimte maken wij aan de hand van de bouwtekening van het pand een uitgewerkt plan, waarin uw wensen perfect vertaald worden. In de realisatie houden wij rekening met het gehele concept waarbinnen de haard een centrale rol speelt. We kijken hierbij niet alleen naar functionaliteit, maar ook naar vormgeving en materiaalgebruik.

InteriorMX

Wilt u uw interieur vormgeven om de nieuwe haard heen, dan bieden wij u graag de service van een totaalconcept. Hierin zijn onze mogelijkheden onbegrensd, dankzij onze samenwerking met diverse architecten en interieurspecialisten. Gezamenlijk kunnen wij u een op maat gemaakt interieurplan bieden, waarin de complete ruimte wordt ingericht. Alle disciplines binnen een interieur, zoals meubels, vloeren, wanden, stoffering, verlichting en zelfs geluid, kunnen zodanig op elkaar worden afgestemd, dat voor u een harmonieus geheel ontstaat. Vaak met spectaculaire, originele ideeën, zoals een schouw bekleed met leer!

Door de vooruitstrevende visie van betrokken partijen en het delen van kennis op het gebied van innovatie, techniek, duurzaamheid en trends, is elk plan realiseerbaar, hoe ingenieus ook!

Vakmanschap oogst waardering

Daniëls Openhaarden is veertig jaar geleden opgericht door Joop Daniëls en nog steeds een familiebedrijf. Joop, een echte vak-man, werkte graag met zijn handen. De waardering van een tevreden klant, daar deed hij het voor. Die visie en passie heeft hij doorgegeven aan zijn dochter Moara. Zij staat nu aan het hoofd van het bedrijf. Joop is in een ondersteunende rol nog altijd actief binnen het team, zowel richting de opdrachtgever als het montageteam.

Daniëls Openhaarden denkt graag in oplossingen, ook voor de technisch complexe vraagstukken. Het creëren van momenten van waarde dat is waar het om gaat.

InteriorMX
Daniëls-projecten