Bulsink

projectbouw

Building ambitions with Bulsink

Met zo’n honderd jaar aan ervaring met bouwprojecten is Bulsink een leider in dit vakgebied. Het Nederlandse familiebedrijf werd opgericht in 1928, waarin Hollands ambacht in het teken staat van jarenlang aannemersschap. En inmiddels staat de derde generatie aan het roer.
Als general contractor neemt Bulsink de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwproces tot het eindresultaat. Inclusief de financiële risico’s. Het afgesproken werk wordt gerealiseerd binnen de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs.

Marktoverschreidende kennis van bouwen

Bulsink begrijpt hoe belangrijk merkbeleving is, in de winkelstraat, in hotels, in toenemende mate op kantoor en ook in de zorg. De organisaties in de markten retail, hospitality, leisure, office en care worden ondersteund bij het bewaken en optimaliseren van hun formules. Dit doen ze niet voor de klanten, maar samen met de klanten. Daarbij wordt niet alleen de marktoverschrijdende bouwkennis in kaart gebracht, maar ook het marktbrede netwerk.

Merken bouwen, dat doe je samen

Bulsink is een toonaangevende organisatie als het gaat om het ontwerpen en de supersnelle realisatie van retail, hospitality, leisure, office en care concepten. Met een jonge, innovatieve, slagvaardige organisatie zorgen ze ervoor dat klanten geheel ontzorgd worden van het begin van de gehele (ver)bouwproces tot aan het eindresultaat.
De kernwaarden vormen het DNA van het bedrijf. Bulsink is een merk en geen traditioneel bouwbedrijf. Door merkbewust te zijn, bouwen ze aan merken met de klanten en aan het merk ‘Bulsink’. Bulsink denkt altijd in perspectief van de klant, dit kan in een ondersteunende functie werken of direct met de klant. De klantbehoefte staat altijd centraal. Het supersnel schakelen maakt de organisatie wendbaar en vastberaden. Zonder hiervoor enige concessie te doen, bewaken ze de kwaliteit. Tijdens het proces wordt de klant geïnspireerd en verrast door de proactiviteit en efficiëntie die het bedrijf aan de klanten biedt.

Om sneller, beter en tegen lagere kosten te bouwen wordt er gedurende het hele bouwproces gebruik gemaakt van geavanceerde digitale hulpmiddelen. Door het gebruik van nieuwe technologieën, zoals 3D-ontwerpen, vitrual reality en augmented reality kunnen processen anders georganiseerd en gecoördineerd worden. Door deze innovatieve bouwtechnieken toe te passen kan er met VR- en AR-visualisaties tekeningen tot leven gebracht worden. Ook worden webcams op de bouwplaats geïnstalleerd om de voortgang van projecten te volgen. Gebruikmakend van doordachte technologieën zoals camera’s on site, digitale scrumboards en een beveiligd online projectenplatform met de mogelijkheid tot realtime overleg waar ook ter wereld.

Bulsink is internationaal sterk aan het groeien. Met teams in verschillende Europese landen blijft het bedrijf goed op de hoogte van de relevante lokale wet- en regelgeving. Hierdoor kan er snel gehandeld worden bij projecten in het buitenland. En is er één aanspreekpunt voor alle nationale en internationale vestigingen.

Bulsink. We get things done.

Bouwprojecten van begin tot eind

Op een constructieve manier wordt er gekeken hoe de uitstraling van een concept constructief gerealiseerd kan worden. Hoe dit zo snel mogelijk kan en hoe dit op een manier gedaan kan worden die met terugwerkende kracht wordt gereproduceerd op bestaande locaties. Grote merken kiezen voor Bulsink, omdat het bedrijf heel bewust is van het belang van uniformiteit. Door het verzorgen van complete bouwprojecten, van begin tot eind. Ook als het om meerdere projecten tegelijk gaat, of projecten over de grens zal Bulsink ondersteunen in het zoeken naar oplossingen voor nieuwe mogelijkheden.
Het aspect beleving is belangrijk en de ruime ervaring van het bedrijf, zorgt ervoor dat Bulsink de aangewezen partij is om grote projecten in de praktijk te brengen. De behoefte aan beleving vormt de herbestemming en herontwikkeling van gebouwen. Als het om huisvesting gaat, moeten organisaties continu omdenken, omschakelen en ombouwen. Daarbij is de behoefte aan één aanspreekpunt groter dan ooit. Bulsink is het aanspreekpunt voor vestigingen in binnen- en buitenland. Welke ambities je ook hebt, Bulsink helpt om dit te realiseren.