Project Description

Bod’or

deuren

Een belofte van goede smaak

Een persoonlijk interieur begint bij de entree. Een mooie deur maakt een huis spannend en is een belofte van goede smaak. Wat zit erachter? Stap in de wereld van Bod’or. Bod’or biedt een uitgebreide collectie deuren, van basic tot iconisch vormgegeven exemplaren. De grandeur van weleer komt terug in de unieke maatvoering; plafondhoge deuren en brede schuifdeuren creëren een optisch ruimtelijk effect.

Deur als stijlelement

Tijdloze schoonheid wordt gecombineerd met een pefecte functionaliteit in al onze kozijnvarianten, schuifdeur- en taatssystemen. Deuren krijgen meer aandacht door onzichtbare scharnieren, magneetsloten en onzichtbare kozijnen. Met een ruime keuze in bijpassend garnituur maken wij van elke deur een verfijnd geheel. Zo bieden wij het beste van twee werelden: top of the market & state of art technology.

Met de Under-Cover Doorframes sluiten wij letterlijk naadloos aan bij het ontwerp van de architect. Overbodige en storende kozijndetails zijn geëlimineerd in onze onzichtbare binnendeurkozijnen. De Under-Cover Doorframes vallen onzichtbaar weg in de wand, dankzij de karakteristieken van het Under-Cover Composite. Dat heeft dezelfde uitzettingscoëfficiënt als gips- en stucwerk, waardoor de deuren aan de wand lijken te hangen; “the Art of Less”.

Designer collection by bod’or

Internationaal vermaarde designers ontwerpen voor ons al tien jaar deuren met persoonlijkheid en karakter, waarbij tijdloze vormen opnieuw geïnterpreteerd worden. De deuren uit deze exclusieve Bod’or Designer Collection benadrukken door hun gevarieerde stijl de individualiteit van de eigenaar en worden toegepast in projecten wereldwijd.

InteriorMX & Bod’or

De producenten van InteriorMX streven gezamenlijk naar originaliteit en eenheid in een interieur. We inspireren en versterken elkaar in design en uitvoering. De integrale oplossingen die wij met InteriorMX bieden aan klanten hebben een weergaloos effect op het eindresultaat. In onze showroom in Someren vindt u onze collectie designdeuren en demonstreren wij graag de verschillende technieken.

Dutch design meets german quality

Bod’or startte ooit als Nederlands productiebedrijf van paneeldeuren. Bod’or heeft zich doorontwikkeld van een producent van traditionele paneeldeuren naar high end deurdesign oplossingen. Bod’or produceert haar deuren intussen in Duitsland. Elke deur wordt met de hand afgelakt, puur vakmanschap. Er is keuze uit meerdere laksystemen; een stoere supermatte lak, prachtig in bijvoorbeeld zwart. En Premium Silk, beschikbaar in RAL NCS en Sikkens kleuren. De kleurkeuze is eindeloos. Het lakken gebeurt in meerdere lagen die tussentijds steeds opnieuw glad geschuurd worden. Het resultaat is een prachtige finish.

InteriorMX
InteriorMX