B&G

Audio, video en domotica

Audio, video en domotica; extra comfort, extra luxe en bovendien een optimale veiligheid

Probeert u dit eens te visualiseren, in uw eigen luxe wooncomfort de beste kwaliteit films, series, sportwedstrijden en digitale foto’s kijken of zelfs games spelen met wie en wanneer u dit wilt. En dan ook nog met een speciaal voor u ontworpen ‘huisautomatiserings -system’ uw licht, beveiliging, audio en kamertemperatuur regelen. Dat alles zonder dat u u ook maar een stap hoeft te zetten. Dat is nou de kracht van B&G.
En het mooiste aan deze systemen is dat ze nauwelijks opvallen. De bekabeling is namelijk netjes weggewerkt en de apparatuur staat opgeborgen op een plek waar u er geen last van heeft.

Teamwork

Al meer dan 15 jaar heeft B&G ervaring met het inbouwen van de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen. Of het hier nu gaat om een luxe villa, een vakantiewoning of een tweede huis in het buitenland, B&G werkt altijd met passie en verlegt constant haar grenzen om alles tot in perfectie en op de klant gericht uit te voeren.

Het team van Ben van Unen is verantwoordelijk voor het vertalen en uitvoeren van de wensen van de klant. Op dit moment telt het team 10 mensen. Een kleine compacte groep specialisten die door de korte lijnen zeer treffend en vakkundig kunnen handelen. Het contact met u, als onze klant, staat bij ons altijd op de eerste plaats. En dat houden we aan vanaf het eerste gesprek tot het moment van een geslaagde oplevering.

Design

Elke klant heeft zijn of haar eigen wensen en zo heeft elk huis daardoor zijn eigen stijl. Maar wat altijd geldt is dat u er iets unieks van wilt maken waar u zich als bewoner thuis voelt. Schakelaars in huis zijn daar een niet onbelangrijk onderdeel van. Schakelaars worden dag in dag uit gebruikt en vormen een belangrijk detail in de afwerking van uw huis. B&G biedt u de mogelijkheid om met behulp van designschakelaars uw huis de finishing touch te geven waar u naar op zoek bent.

Onopvallend maar toch aanwezig

Het wegwerken van beeldscherm heeft de laatste jaren enorme sprongen gemaakt. Zo kunnen we tegenwoordig niet alleen spiegel-TV’s aanbieden, maar ook speciaal op maat gemaakte liftsystemen. Hiermee kunt u de tv bijvoorbeeld in een roomdivider, kast of achter een schilderij verwerken. Met een simpele druk op de knop zorgt het liftsysteem ervoor dat de tv muisstil tevoorschijn komt.
Een spiegel-TV heeft eigenlijk een dubbele functie, het moment dat u de tv niet gebruikt ziet u alleen de spiegel, pas bij het activeren van de TV wordt in de spiegel de tv zichtbaar.

www.av-solutions.nl