28 Dining

restaurants

Interieur vol briljante ideeën

Compleet gerenoveerd en helemaal van deze tijd; 28 Dining presenteert een modern nieuw concept. Verrassend anders, dineren nieuwe stijl. Dit à la carte-restaurant van Van der Valk ligt, de naam deed het al vermoeden, aan de A28. Bij binnenkomst word je verwelkomd door het de warme sfeer.

Hans Kuijten ontwierp een indeling die helemaal van deze tijd is. Intiemer door de aparte knusse hoekjes en toch ook zakelijk chic. Liever ronde tafels, dan langwerpige, dat praat een stuk gezelliger tijdens de lunch of het diner. Opvallend is de diversiteit aan dessins op de wanden en tapijten. Combinaties die je niet snel zou verwachten, maar die in deze setting, en dankzij een uitgekiend kleurenpalet, prima werken. Met houten vloeren als rustgevende tegenhangers oogt het elegant en geraffineerd. En dan de enorme bloesembomen midden in het restaurant, verzin het maar. Het interieur zal je zéker bijblijven.

Private dining

Bijzonder is de private dining, met open wijnrekken in plaats van wanden. Met deze ludieke oplossing is een aparte ruimte gecreëerd, waar een heel gezelschap heerlijk privé kan tafelen.

En ook hier is de aankleding een lust voor het oog. Wanden, vloeren, meubels en verlichting zijn perfect op elkaar afgestemd, warm en stijlvol. Typisch InteriorMX.

Aan de wensen van de gasten is op veel manieren gehoor gegeven. In 28 Dining kun je meer dan alleen lunchen en dineren. Het is een vergaderplek bij uitstek, zo vlak aan de snelweg, daarom is het brasserie-gedeelte voorzien van volop stopcontacten om laptops en telefoons eenvoudig op elke gewenste plek te kunnen inpluggen. De uitstraling is er zakelijk met een classic touch.

Het lichtregelsysteem speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer. Het is eenvoudig te bedienen vanaf één centraal paneel, waarmee in een handomdraai de afzonderlijk lampen gedimd kunnen worden. Niet alleen het licht, maar ook de vormgeving van een armatuur kan iets toevoegen aan een interieurontwerp. Zo verbindt een mega ring voorzien van grote zwarte spots, de verschillende ruimtes met elkaar.

Door in elke ruimte dezelfde items en kleuren steeds te laten terugkomen, ontstaat een mooie eenheid. Dit is zelfs doorgevoerd tot in de sanitaire ruimtes. Ook daar is veel aandacht besteed aan het interieurontwerp.

Een klasse apart!

Het interieurdesign van het restaurant loopt naadloos over in dat van de lobby. Dezelfde luxe en warme sfeer. Zowel voor de eigenaren van het hotel als voor InteriorMX komt de beleving van de gasten op de eerste plaats. Vanuit die visie is ook dit interieur voor 28 Dining ontstaan. Lekker anders, een klasse apart!