WWOO Keukens

Buitenkeukens
WWOO, DUTCH DESIGN IN JE EIGEN TUIN

Beleef het buitenleven met WWOO, dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. WWOO biedt daarnaast een uitgebreide collectie accessoires die het buiten koken nog verder veraangenamen. Het wordt genieten in de tuin!

WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer en heeft oplossingen passend bij iedere tuin. Het hoofdkantoor staat tussen de bloembollenvelden op een terrein van 1,5 hectare groot. Hier bevindt zich de outdoor showroom met diverse buitenkamers, betonnen buitenkeukens, de collectie buitenmeubels, een fruitboomgaard en moestuin. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor WWOO. Zo is er een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien en produceert iedere agent in eigen land. WWOO verovert in rap tempo de wereld. De buitenkeukens en outdoorcollectie zijn over de hele wereld verkrijgbaar.

Keuken op maat 

Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en leverbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke gewenste lengte zijn er talloze opbouwvariaties mogelijk. Zo past een WWOO in elke setting. Begin 2017 heeft topchef Ron Blaauw zich bij het WWOO team aangesloten. Maandelijks deelt Ron een overheerlijk recept en hij is actief betrokken bij het ontwikkelen van de kookgadgets en -accessoires.

Wannahaves voor wanna-be-cooks 

De mogelijkheden om je tuin en WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, geïntegreerde haard of braai, stoere opbergkistjes, houten snijplanken, er is volop keus! Jaarlijks breiden wij onze collectie uit met nieuwe wannahaves. WWOO levert diverse bbq’s, grillplaten en accessoires en is tevens premium dealer van Big Green Egg.

Ter uitbreiding van de collectie lanceerde Van den Kommer dit jaar zijn Outdoor Private Collection, met als uitgangspunt: comfort en gemak. Deze tijdloze collectie buitenmeubels kan men het hele jaar buiten laten staan en geeft elke tuin een stijlvolle upgrade.

Vakwerk, met liefde gemaakt 

De collectie is handcrafted in Nederland door ambachtelijke meubelmakers in eigen werkplaats. De meubels zijn all weatherproof gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal en oersterk hout en zijn uiteraard voorzien van comfortabele buitenkussens. De liefde voor ons vak resulteert in buitenmeubelen en -keukens waarvan onze klanten jarenlang comfort en plezier hebben.

Wwoo buitenkeukens →