Wave Kitchen Products

Keukens
DE AFZUIGKAP; EEN MEUBELSTUK

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan heten wij u van harte welkom bij Wave en laten wij u kennismaken met een belangrijk meubelstuk, de afzuigkap.

Elke dag van het jaar wordt gebruikt om onze collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. Geavanceerde techniek bepaalt de waarde van een ontwerp. De techniek van een Wave afzuigkap is dan ook uitstekend, als vanzelfsprekend. Om te komen tot steeds betere collecties, combineren we bij Wave diverse soorten materialen, technieken en vormgeving. De verlichting is altijd warm en sfeervol. Daarbij krijgt een Wave afzuigkap de allure die past bij de hedendaagse keuken. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen.

Wij bouwen aan collecties, maar spelen ook in op de individuele vraag. Zit het gewenste model er niet bij? Wij gaan graag aan de slag met uw ideeën en wensen! Meer informatie: wavedesign.nl

Voortdurende innovatie

Iedere afzuigkap van Wave is tot in het kleinste detail zorgvuldig afgewerkt. De vakmensen op onze productieafdeling verstaan hun ambacht; van de kleur van het stiksel van de lederen hoezen, de manier waarop schroeven weggewerkt zijn, de scherpte van de hoek die het RVS maakt tot de kwaliteit van het spuitwerk, alles wordt vakkundig gemonteerd en afgewerkt. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en zelfs leder.

Wave design →