RAPTURE INTERIOR LUXURY

Luxe meubelen
ORIGINELE ONTWERPEN, INGETOGEN LUXE

Rapture Interior Luxury creëert eigentijdse, opvallende en artistieke meubels en accessoires met een duidelijke focus op luxe interieurs. Met onze collectie willen we interieurontwerpers en architecten inspireren om ruimtes te creëren die karakter hebben.

De herkenbare geometrische vormen van Rapture-ontwerpen combineren mooi met elkaar en met andere meubels die met dezelfde intentie ontworpen zijn. De materialen die we gebruiken zijn op zichzelf robuust, maar door ons op een verfijnde manier toegepast en voorzien van een unieke finish. Alle objecten zijn handgemaakt en hebben een artisanale uitstraling.

Maatwerk uit eigen ateliers 

Mooie, uitgesproken vormen hebben ruimte nodig, dat is een van onze ‘design principles’. In onze collectie is daarmee rekening gehouden door specifieke ontwerpen uitgekiend modulair te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om – al dan niet samen met ons – items op maat te ontwerpen en in serie te laten produceren in onze ateliers.

Collectie in 3D

Om architecten en interieurontwerpers tijdrovend tekenwerk te besparen, hebben we de hele collectie ook digitaal beschikbaar in de populaire bestands-formaten. Zo kan ieder designteam in korte tijd vrijuit experimenteren met verschillende composities.

InteriorMX

Deel uitmaken van het collectief InteriorMX is voor ons absoluut van toe-gevoegde waarde. Samenwerking met partners die topkwaliteit nastreven brengt ook in ons het beste naar boven.

Showroom

Inkopers, architecten en interieurontwerpers nodigen we uit in de showroom op ETC Design Center Europe. Iedere maandag geopend en op afspraak.

Teamwork

We hebben een bijzondere band met de ateliers waar onze meubels worden gemaakt. Dat moet ook wel, want iets bedenken is prachtig, maar het moet wel uitvoerbaar zijn. Samen met de mensen die het maken komen we zo tot de beste oplossingen. Van het vormen en afwerken van het ruwe materiaal tot het aanbrengen van onze unieke brons patine finish.

Rapture Interior Luxury →