Lifestylehouse

Architect (woningen)
ONROEREND GOED MET TOEKOMSTVISIE

Lifestylehouse in Marbella staat aan de top op het gebied van design en ontwikkeling van hedendaagse moderne villa’s.

Onze visie combineert Erik Vasbinder’s bijzondere aandacht voor details, dankzij zijn achtergrond als bouwingenieur, met de vastgoedkennis van Ton van den Bosch, dankzij zijn jarenlange ervaring in de projectontwikkeling. Achter ons staat een team ingenieurs, ontwerpers en vakmensen klaar op het hoofdkantoor in Marbella, Spanje.

Onze missie is het ontwerpen en realiseren van moderne huizen en villa’s binnen Europa met de meest geavanceerde technieken in woningbouw, engineering en ontwerp. Huizen die er zowel aan de binnen- als buitenkant prachtig uitzien en waarbij we vooral zorgen voor een comfortabele leefomgeving. Dankzij onze werkwijze garanderen wij minimaal een energiecertificaat label B!

Vooruitstrevend in onroerend goed ontwikkeling 

In tegenstelling tot veel buitenlandse ontwikkelaars, die enkel gebruik maken van traditionele bouwtechnieken, hebben wij een nieuw systeem ontworpen en geperfectioneerd waarmee we huizen bouwen met modulaire elementen die overal ter wereld kunnen worden toegepast. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologische stalen constructies, geavanceerde geïsoleerde paneeltechnieken en arbeids-besparende ontwerpen, bouwt Lifestylehouse huizen en villa’s met bij voorkeur een openplan lay out, die voor 80 procent bestaan uit glas, en met onze unieke zwevende dak- en terrasconstructies. Typisch ons Lifestylehouse Design trademark.

Transparantie voor het beste resultaat 

Lifestylehouse overhandigt de opdrachtgever vooraf een volledige blueprint van de villa, waarbij elk detail is uiteengezet alsook alle bouwplannen. Dit zorgt ervoor dat de eigenaar er volledig op kan vertrouwen dat iedere wens wordt uitgevoerd. Wij bieden een ruime keuze in tijdloze ontwerpen, waarbij tevens maatwerk geleverd kan worden in afwerkingen en installaties.

Alle onderdelen worden vooraf ontworpen en ter plekke geleverd en geïnstalleerd. Deze unieke aanpak werkt kostenbesparend en maakt de bouwperiode aanzienlijk korter. De volledige woning kan, turn-key, in acht tot twaalf maanden worden opgeleverd, afhankelijk van het ontwerp. Vanuit ons kantoor in Marbella, Spanje, coördineren wij onze projecten. Op dit moment ontwikkelen wij spectaculaire initiatieven in het zuiden van Spanje en Ibiza. Wenst u meer te weten over Lifestylehouse, onze energie labels, ons bouwsysteem en de beschikbare villa’s, neem dan contact op!

 

Grensoverschrijdende bouwtechnieken

Met onze passie voor innovatief design en aandacht voor detail, maken we voor elk project gebruik van vooraanstaande architecten, ontwerpers, ingenieurs, bouwers, ambachtslieden en zorgvuldig geselecteerde leveranciers om de meest geavanceerde woningen te bouwen. Dankzij de opvallende mix van hoogwaardige materialen en veel glas creëren wij ruimte en is elke woning in harmonie met de omgeving. Zodra je een van onze huizen binnenloopt, ervaar je het gevoel van de luxe die alleen echte kwaliteit biedt. Elk gedeelte is tot in perfectie ontworpen, elk klein detail is een meesterwerk van precisie.

Lifestylehouse →