Kogros Keramiek

Keramiek tegels
KERAMIEK HEEFT DE TOEKOMST

Wij zijn Kogros Tegels, groothandel in keramische tegels. Onze exclusieve collecties worden door ons designteam in overleg met de fabrieken samengesteld en bieden onze klanten de mooiste oplossingen voor in- en exterieurprojecten. Elke van onze collecties kenmerkt zich door specifieke eigen waarden, de producten zijn vernieuwend, trendsettend en altijd van superieure kwaliteit.

Wij zijn ons er van bewust dat natuurlijke materialen uitgeput raken en juist duurzaamheid de toekomst heeft. Keramiek als product is hiervoor de ultieme oplossing. Keramische tegels worden gemaakt van puur natuurlijke materialen, van zuivere minerale grondstoffen. Onze producten zijn bovendien ecologisch verantwoord dankzij de hoge concentratie gerecyclede materialen.

Keramiek, natuurgetrouw en duurzaam 

De inspiratiebron voor onze collectie keramische tegels is over-duidelijk het oorspronkelijke natuurlijke materiaal. Wij combineren de intrinsieke eigenschappen en kenmerken van keramiek met de mooiste designs en werken onze producten af met de beste glazuren. Het resultaat is een natuurgetrouwe keramische tegel met diepte en uitstraling, die het originele natuurproduct evenaart, met alle voordelen van keramiek.

Binnen het uitgebreide aanbod van keramische stenen, zoals graniet, kalksteen, kwartsiet en basalt, is er speciale aandacht voor de keramische leisteen en de verfijnde nabootsingen van marmer. Deze producten bieden talloze mogelijkheden.

Tijdloos krachtig design

Het harmonieuze spel van kleuren en texturen zorgt voor een bijzonder chique effect met altijd een natuurlijke uitstraling.

De vloeren zijn tijdloos en geven het interieurdesign een krachtig karakter. De keuze voor een mix van verschillende formaten keramiek en oppervlaktestructuren zorgt voor een ultiem gevoel van luxe en verrijkt op elegante wijze elk interieur.

Exclusieve merken

Onze persoonlijke en transparante benadering van elk project en onze passie voor design en interieur vormen de basis voor de keuzes die wij maken binnen ons programma. We volgen wereldwijd nauwlettend de veranderingen binnen de tegelbranche en spelen in op de laatste ontwikkelingen, nieuwe productiemethoden en trends. Uit deze grote tegelindustrie weten we steeds de juiste merken en collecties voor onze klanten te selecteren. Met onze merken PORCELANOSA, Terratinta Ceramiche, Ceramica Magica, INCA, MaxFine en L’antique Colonial bieden we een ruime keus in stijlen en sferen van kwalitatief hoogwaardige wand- en vloertegels.

Eer voor het aloude ambacht

Het ambacht tegel maken bestaat al duizenden jaren. Bij Kogros houden we dit mooie ambacht graag in ere en maken we gebruik van de nieuwste productietechnieken. Ondanks dat het ambacht bij onze merken niet meer met de traditionele technieken wordt uitgevoerd, zijn onze tegels nog immer natuurgetrouw en kunt u rekenen op onze goede service als vanouds.

Kogros Keramiek →