Dofine

Wand- en vloerafwerkingen
UNIEKE WANDAFWERKING VAN DOFINE

Dofine is specialist in het ontwerpen en produceren van bijzondere wanden, vloeren en panelen. Ons ontwerpteam streeft voortdurend naar originaliteit en grensverleggend design.

Verrassend design 

Van betonlook tot de uitstraling van edelmetaal of vlammend koper in verrassende structuren, unieke prints en vervaardigd uit de meest innovatieve materialen.

ColourPix 

Een gedegen kleuradvies ligt ten grondslag aan elk nieuw project. Wij hebben hiervoor een eigen methode ontwikkeld: ColourPix. Uit gesprekken met de klant en interieurdesigner ontstaat een digitaal mood board; een collage van sfeerbeelden, foto’s, kleuren en materialen, waarin de kleurtonen zichtbaar worden.

De ColourPix software zet deze kleuren om in een pixel-overzicht. Een handmatige selectie leidt dan tot een persoonlijke kleurenwaaier, die door onze colour designers vertaald wordt naar een prachtige visualisatie van uw wensen.

Professionele applicatie 

De designproducten van Dofine worden toegepast door gerenommeerde interieurontwerpers en architecten, voor wie onze Tailor Made Collection een inspirerende basis vormt in hun interieurdesign. De service van Dofine bestaat uit een totaalpakket van ontwerp, product en applicatie. Onze professionele certified applicateurs zorgen voor de vakkundige uitvoering, begeleiding en technische ondersteuning van de ontwerpen.

InteriorMX 

De onderlinge samenwerking tussen de producenten van InteriorMX is van groot belang voor het creëren van de juiste basis voor het interieurontwerp, van waaruit een harmonieus geheel kan ontstaan en geeft een boost aan het creatieve proces.

Wanneer u nieuwsgierig bent naar onze producten, verwijzen wij u graag naar onze website, www.dofine.nl. U vindt onze producten in de showrooms van:

Dofine J.A. Koningstraat 15 in Winschoten
Maretti Lighting Bolderweg 7 in Almere
Alphenberg Leather Verwerstraat 59 in ’s Hertogenbosch

Exclusieve handmade collectie

Dofine ontwerpt en produceert haar eigen exclusieve producten vanuit het atelier of op locatie. Wij hebben een uitgebreide collectie materialen voor de mooiste exclusieve wand- en vloerafwerkingen. De designproducten van Dofine worden toegepast door gerenommeerde interieurontwerpers en architecten, voor wie onze Tailor Made Collection een inspirerende basis vormt in hun interieurdesign. Uiteraard bestaat deze collectie uit handmade producten.

Dofine →