Design2chill

Buitenmeubilair
100% DUTCH DESIGN FOR IN&OUTDOOR

Design2Chill produceert al meer dan 12 jaar op ambachtelijke wijze all-weather tuinmeubelen, waarbij de gehele collectie zowel binnen als buiten te gebruiken is. Men kan dus de binnensfeer naadloos naar buiten doortrekken.

In onze eigen fabrieken in Nederland en Hongarije worden jaarlijks vele meubelstukken ontworpen en geproduceerd. Veel van deze meubelstukken worden custom made vervaardigd voor onze klanten en zijn daarmee unieke exemplaren.

Uniek maatwerkconcept

Momenteel ontwerpt en produceert Design2Chill voor meer dan 50 retailers in meer dan 10 landen en werken wij intensief samen met vele interieur- en tuinarchitecten wereldwijd. Design2Chill biedt dus een ruime collectie van moderne designmeubelen gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept, waarbij wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Alle items kunnen in elke gewenste maatvoering geleverd worden, in meer dan 250 trendy stofferingen, waarbij het RVS en aluminium in alle RAL kleuren leverbaar zijn. Zo kunt u uw eigen setting geheel personaliseren in model, afmeting en kleurstelling. Hierdoor ontstaat er een uniek meubelstuk, waarmee u zich kunt onderscheiden in elke tuin, terras, serre of zelfs in de woonkamer.

100% handwerk

Vanuit de freezerij produceren we zelf onze rompen, schieten deze in elkaar en zetten de romp in het schuim. Vervolgens snijden we de stoffering uit aan de hand van sjablonen, waarna de stoffeerhoes gestikt wordt. Tenslotte wordt het meubel gestoffeerd en voorzien van de poten of het frame. Na het inpakken wordt het persoonlijk door ons eigen transport afgeleverd, uitgepakt en neergezet. Zo garanderen wij de kwaliteit en kan men optimaal genieten van ons comfort en de prachtige uitstraling van onze producten. Design2Chill; THE Trendsetter and THE Original en DE leverancier voor in- en exterieur meubelen.

Design2chill →