Hotels volgens InteriorMX

Totaalbeleving als uitgangspunt

Een interieur van InteriorMX is duidelijk herkenbaar, maar altijd uniek. Dit komt deels omdat wij in opdracht van verschillende interieurarchitecten werken, maar vooral omdat originaliteit hoog in ons vaandel staat. Elk project vangen we aan met frisse blik, we hebben een passie voor vernieuwing en uitdagingen. Zelfs hotels uit dezelfde keten geven wij een totaal eigen identiteit. De herkenbaarheid zit hem in de aan glamour grenzende uitstraling en de altijd met zorg uitgekozen combinaties van elementen die zorgen voor die echte InteriorMX-look!

Sterrenstatus bepaalt de sfeer

Hotelgasten kiezen een hotel om de sfeer, de faciliteiten, de ligging en het aantal sterren. De sterren-kwalificatie is het uitgangspunt voor de invulling van het interieurplan. Een drie-sterren hotel vraagt om een meer solide interieur zonder te veel opsmuk, bij vier en vijf sterren verwacht men meer luxe, is de uitstraling chiquer en zijn de kwaliteitseisen hoger. Het bepalen van de juiste materialen en interieuritems luistert heel nauw en de expertise van de specialisten van InteriorMX kan hieraan een grote bijdrage leveren. Als geen ander weten zij samen met de interieurarchitect precies die uitstraling te creëren die past bij de allure van het hotel.

Meer dan ‘je thuis voelen’

Een hoteleigenaar van een 5-sterrenhotel wil haar gasten onderdompelen in een wereld van luxe en welbevinden. Het hotel moet voor elke gast voelen als een ‘thuis’, maar dan mooier, met meer luxe en liefst voorzien van de meest moderne technieken in domotica voor bediening van zonwering en het dimmen van de verlichting.Een op deze kwalificaties afgestemd interieurplan vraagt om specifieke interieuritems. De interieurarchitecten met wie wij samenwerken geven dan ook de voorkeur aan maatwerkproducten om zo dicht mogelijk bij hun ontwerp en de wensen van de klant te blijven.

Onze missie: een tevreden klant

Hierin ligt de absolute kracht van InteriorMX; niet alleen leveren alle InteriorMX partners producten op maat, zij stemmen ook hun maatwerkproducten volledig op elkaar af en dienen daarmee hun missie: een interieur waarin alles klopt, tot in detail.Dankzij de grote kennis van elkaars producten én werkwijze kunnen ook de werkzaamheden van de verschillende InteriorMX partners op elkaar worden afgestemd en dat komt de afgesproken opleverdatum altijd ten goede.

Altijd een originele ervaring

Een interieur van InteriorMX herken je direct, ook al heb je het nooit eerder gezien. Dit komt deels omdat wij in opdracht van verschillende interieurarchitecten werken, maar vooral omdat originaliteit hoog in ons vaandel staat. Elk project vangen we aan met frisse blik, we hebben een passie voor vernieuwing en uitdagingen. Zelfs hotels uit dezelfde keten geven wij een totaal eigen identiteit.

De herkenbaarheid zit hem in de aan glamour grenzende uitstraling en de altijd met zorg uitgekozen combinaties van elementen die prachtig bij elkaar aansluiten.

Spectaculair, tot in het kleinste kamertje

Een hotel is een complex geheel van disciplines die met elkaar zijn verweven. Van lobby tot restaurant, gangen, suites, wellness- en fitnessruimtes, zwembad, lounges, sanitaire ruimtes en vergaderzalen, al deze disciplines samen vormen de totale sfeerbeleving voor de hotelgasten. InteriorMX verstaat de kunst om al deze ruimtes, die duidelijk verschillende functies vervullen, zo in te richten dat sfeer en beleving door het hele hotel op elkaar zijn afgestemd.

De hotel inspiratie suite

Speciaal voor onze klanten in de hotelbranche hebben de partners van InteriorMX met hun producten een luxe hotelsuite ingericht, waarin met verlichting een 3, 4 of 5-sterren beleving gecreëerd kan worden.

Toonbeeld van het InteriorMX-effect

Met deze hotelsuite tonen we hoe onze verschillende disciplines samenvloeien tot een volmaakte eenheid in design. De gang, de compleet ingerichte badkamer en de luxe suite, elke ruimte is tot in detail afgewerkt en spreekt tot de verbeelding. De dessins en het kleurenpalet van de vloer-, wand- en raambekleding en het bed zijn met zorg bij elkaar gebracht en het geheel is aangevuld met stijlvolle meubels, accessoires en verlichtingsarmaturen. Dít is het InteriorMX-effect.

Ultiem genieten

Met name in de hospitality-branche is de juiste sfeer van wezenlijk belang. Elk hotel is uniek, maar het uitgangspunt is altijd gelijk; hoteleigenaren willen hun gasten een ‘thuisgevoel’ bieden in een luxe en comfortabele omgeving. Samen met architecten en interieurdesigners ontwerpen wij interieurs die de authenticiteit van elk hotel waarborgen en de gasten laten genieten in weelde.