Restaurants en gelegenheden volgens InteriorMX

Genieten op niveau

Of het nu gaat om een sterrenrestaurant, een gezellige bistro, een hypermoderne sushibar of een casino, de gasten komen voor de kwaliteit. En die wil je niet alleen proeven in de gerechten maar ook in de sfeer, de service en natuurlijk de hele entourage. Het geheel moet je een gevoel geven dat je daar weer terug wilt komen.

De smaak van sfeer

InteriorMX heeft een gerenommeerde status wanneer het gaat om spectaculaire inrichting van projecten in de horecabranche. Vanuit deze expertise, samen met de architect maken we de vertaalslag van de smaak van de menukaart naar de stijl van het interieur.

Iedere vorm van horeca heeft zijn eigen stijl, een stoere bistro,een gemoedelijk eetcafé of een zich onderscheidend sterrenrestaurant met een moderne chique uitstraling. InteriorMXlaat het terugkomen in een geraffineerde keuze van materialen, kleuren, opstelling en verlichting. Uiteraard altijd in combinatie met de architect of uitvoerder van het totaalproject.

Herkenbaar en toch uniek

Een horeca-interieur van InteriorMX is duidelijk herkenbaar, en toch altijd uniek. Dit komt voor voort uit het feit dat wij in opdracht van,en nauw samenwerken met, verschillende interieurarchitecten en ontwerpers. Maar ook omdat originaliteit en het soms ‘het buiten de lijntjes durven kleuren’ iets is wat ons kenmerkt. Elk project starten we met een frisse blik en een grote passie voor vernieuwing en uitdagingen. De herkenbaarheid zit hem in de aan glamour grenzende uitstraling en de altijd met zorg uitgekozen combinaties van elementen.

Voor InteriorMX begint het inrichten al voor de entree

Een uitnodigend terras of mooie gevel, passend bij de entourage binnen, verlaagt de drempel en geeft alvast een voorproefje van de sfeer van het restaurant of de bar. De indeling van het interieur is cruciaal voor een goedlopend restaurant. Letterlijk goedlopend, want de looproutes zijn van groot belang voor een ongehinderde doorgang voor personeel zodat de gasten ongestoord kunnen genieten. De combinatie van wensen en design is een uitdaging die InteriorMXkenmerkt.

Al in een vroeg stadium hebben wij met de architect nagedacht over de plaatsing van tafels ten opzichte van de keuken, de looproutes, ook naar het terras, het creëren van intieme corners of deels afgeschermde ruimtes voor grote gezelschappen, de plek van de bar, een lounge maar ook de sanitaire ruimtes. Over alle interieuraspecten vindt gedegen overleg plaats, zodat op voorhand alle aanleg voor gewenste techniek en aansluitingen al kloppen.

Balans en harmonie in design

Met maatwerk en bijzondere elementen krijgt het restaurant of de bar een geheel eigen identiteit. InteriorMX vindt altijd de juiste balans tussen functioneel en mooi. De sfeer wordt bepaald door het design van bijvoorbeeld deuren, wanden en vloeren of comfortabele stoelen en banken in elke gewenste stoffering, raambekleding die, wanneer gewenst, het uitzicht in tact laat maar dat hinderlijk zonlicht buitensluit. En natuurlijk de verlichting die niet alleen om het licht gekozen wordt. Luxe en originele armaturen zijn sfeerbepalend en hebben een prominente rol in het geheel.
Wij zien een moderne open haard als veel meer dan een warmtebron, het is een echte sfeermaker en eye-catcher en is ook in horeca-gelegenheden een steeds vaker en belangrijk sfeerbepalend interieurelement.